Sint Jorisweg

Sint Jorisweg

14-09-2023 t/m 14-10-2023

Bekijk alle locaties

Met een aantal sterke bewoners hebben we de bomen vanaf het Energieplein verplaatst naar de Sint Jorisweg, waar ze in de straat en op het plein voor Kunstmin straalden. Ingeleid met een borrel en hebben de omwonende daarna een maand genoten van een groene omgeving.  

Bewegend Bos tijdens de cultuurnacht

Een culturele maand voor het Bewegend Bos. Op 30 september waren de bomen aanwezig bij de Seizoensopening van Kunstmin. Ook de Dordtse Cultuurnacht (een jaarlijks evenement dat plaatsvindt op de tweede zaterdag van oktober) werd gevierd met extra groen dit jaar. Diverse kunst- en cultuurinstellingen maken een speciaal gratis programma tussen 18.00 en 04.30 uur om iedereen kennis te laten maken met het Dordtse cultuuraanbod. 

Aansluitend op de evaluatie van de maand zijn er nog steeds gesprekken met de bewoners van de Sint Jorisweg over de mogelijkheden van vergroening. Aan de hand van die bijeenkomst wordt een ontwerp gemaakt waarin alle mogelijke ideeën zijn verwerkt. Hierna zal er worden overgegaan in de uitvoering van het ontwerp. 

Verplaatsing van het bos op de Sint Jorisweg
Bewegend Bos op het Energieplein